Пендаровски ги помилува Абдуљфета Алими и уште четири други осудени лица

Алими беше осуден на шест години затвор за настаните од 27 април затоа што клучот од собраниските … Продолжи со читање Пендаровски ги помилува Абдуљфета Алими и уште четири други осудени лица