Пендаровски ги испрати новите амбасадори во Грција, Чешка, Јапонија…

Се пополнуваат амбасадорските позиции во Јапонија, Естонија, Австралија и во Холандија, како и во Советот на Европа … Продолжи со читање Пендаровски ги испрати новите амбасадори во Грција, Чешка, Јапонија…