Пендаровски: Ако процесот на преговори биде базиран на европски критериуми, преговорите ќе ги завршиме во рекордно време

Во однос на подготвеноста на земјава за отпочнување на пристапните преговори со Европската Унија, Пендаровски за време … Продолжи со читање Пендаровски: Ако процесот на преговори биде базиран на европски критериуми, преговорите ќе ги завршиме во рекордно време