Пејачот Ламбе Алабаковски е приведеното лице за палењето на вратата на бугарскиот клуб во Битола

Претходно министерот Спасовски наведе дека станува збор за лице со иницијали Л.А. на возраст од 34 години, … Продолжи со читање Пејачот Ламбе Алабаковски е приведеното лице за палењето на вратата на бугарскиот клуб во Битола