Партиски препукувања за тензиите во собраниската Комисија за образование

Според владејачката партија, со законските измени над 27 000 наставници и стручни соработници треба да добијат повисоки … Продолжи со читање Партиски препукувања за тензиите во собраниската Комисија за образование