Пародија во собраниската сала: Вмровците свиркаат против изборот на Кацарска за уставна судијка

„Кацарска значи неправда“, „Стоп за трас-трас уставен судија“… пишува на дел од транспарентните со кои опозициските пратеници … Продолжи со читање Пародија во собраниската сала: Вмровците свиркаат против изборот на Кацарска за уставна судијка