Париз повторно се затвора, состојбата со ковид-19 не стивнува

Париз од утре воведува највисок степен на мерки за спречување на ширењето на коронавирусот, што значи дека … Продолжи со читање Париз повторно се затвора, состојбата со ковид-19 не стивнува