Д-р Пановски: Кон 20 април се очекува пикот на смртни случаи од ковид-19

Според бројот на нови заболени и хоспитализирани пациенти со ковид-19 можеше да се очекува и зголемената стапка … Продолжи со читање Д-р Пановски: Кон 20 април се очекува пикот на смртни случаи од ковид-19