Панделевски од „Пелистерка“: Нема да признам вина како Мијалков и Камчев, за „Империја“ јас сум невин

Сопственикот на „Пелистерка“, Цветан Панделевски, обвинет во случајот „Империја“, одбива да се спогоди со Обвинителството тврдејќи дека … Продолжи со читање Панделевски од „Пелистерка“: Нема да признам вина како Мијалков и Камчев, за „Империја“ јас сум невин