Палмер за дијалогот Белград-Приштина: САД сакаат компромисно решение и нема да вршат притисок

САД сакаат компромисно решение во дијалогот меѓу Белград и Приштина. Вашингтон нема намера да врши притисок врз … Продолжи со читање Палмер за дијалогот Белград-Приштина: САД сакаат компромисно решение и нема да вршат притисок