Откако вчера не се предаде ниту еден војник, Русија со нов ултиматум до бранителите во Мариупол

Градскиот совет на Мариупол во објава на Телеграм соопшти дека и покрај големиот број руски војници во … Продолжи со читање Откако вчера не се предаде ниту еден војник, Русија со нов ултиматум до бранителите во Мариупол