Откако ФЗО одлучи дека не може да го плати лекувањето на Леонид Индов во Виена, средства се собираат преку донации

Од Фондот за здравствено осигурување на РСМ велат дека барањето на еден од родителите на Леонид Индов … Продолжи со читање Откако ФЗО одлучи дека не може да го плати лекувањето на Леонид Индов во Виена, средства се собираат преку донации