Освен за Универзална сала, Владата ќе ги преземе ингеренциите од Арсовска и за други големи проекти во Скопје

Работам со владиниот тим за да ги видиме можностите и да преземеме дел од тие активности да … Продолжи со читање Освен за Универзална сала, Владата ќе ги преземе ингеренциите од Арсовска и за други големи проекти во Скопје