Освен бенефициите, ќе се кратат и дискрециските права на министрите и на директорите

Владата ќе биде посебно фокусирана на тоа да се намалат дискрециските овластувања на функционерите, кои се распространети … Продолжи со читање Освен бенефициите, ќе се кратат и дискрециските права на министрите и на директорите