Османи: Предизвик е да се обезбеди присуството на Лавров на министерскиот собир на ОБСЕ кој е најголем настан кај нас

Османи вели дека, пред неколку дена, добил писмо од министерот за надворешни работи на Руската федерација во … Продолжи со читање Османи: Предизвик е да се обезбеди присуството на Лавров на министерскиот собир на ОБСЕ кој е најголем настан кај нас