Османи пред Советот за безбедност на ОН: Постои закана и самиот мултилатерализам да стане жртва на руската агресија

Надоврзувајќи се на темелите на нашите организации и работејќи заедно, бескомпромисни на договорените принципи, мораме да направиме … Продолжи со читање Османи пред Советот за безбедност на ОН: Постои закана и самиот мултилатерализам да стане жртва на руската агресија