Османи и Маричиќ со Клеман Бон: Без одложување треба да почнат преговорите со ЕУ – јасна поддршка од Франција

Маричиќ и Османи го информирале Бон и за новата политичка клима помеѓу двете нови влади во Северна … Продолжи со читање Османи и Маричиќ со Клеман Бон: Без одложување треба да почнат преговорите со ЕУ – јасна поддршка од Франција