Оние што прележале ковид-19 треба да се вакцинираат 30 дена подоцна, вели Филипче

Министерот за здравство вели дека цел на мерките е да се стимулира вакцинацијата, затоа што, како што … Продолжи со читање Оние што прележале ковид-19 треба да се вакцинираат 30 дена подоцна, вели Филипче