„ОМО Илинден Пирин“ го нападна Османи: Срамота е да проверувате што граѓани на друга земја прават во својата земја и што граѓани на трета земја финансираат

Во отворената порака до Османи, објавена на својата фејсбук-страница, од „ОМО Илинден Пирин“ велат дека никој не … Продолжи со читање „ОМО Илинден Пирин“ го нападна Османи: Срамота е да проверувате што граѓани на друга земја прават во својата земја и што граѓани на трета земја финансираат