Омбудсманот предупредува дека со неиздавањето лични документи МВР ги крши граѓанските права

Народниот правобранител изразува загриженост во однос на повторниот прекин на издавање лични карти, патни исправи, возачки дозволи … Продолжи со читање Омбудсманот предупредува дека со неиздавањето лични документи МВР ги крши граѓанските права