ОЈО Скопје поднесе обвинение против 11 лица во „Двојник“: Се истражува вмешаност и на други вработени во МВР

Обвинителството засега нема информации каде и колку често бараните криминалци ги користеле македонските пасоши, но го задолжиле … Продолжи со читање ОЈО Скопје поднесе обвинение против 11 лица во „Двојник“: Се истражува вмешаност и на други вработени во МВР