„Огнената група“ на средби кај Ахмети: Беџети и Меџити порачаа дека остануваат против извршната власт

На средбата со огранокот од Сарај бил и пратеникот Арбен Зибери кој рече дека на состанокот владеела … Продолжи со читање „Огнената група“ на средби кај Ахмети: Беџети и Меџити порачаа дека остануваат против извршната власт