Од лажен профил на Фејсбук најавен протест на Левица пред ДИК

На Фејсбук денеска се појави настан креиран од извесен Винариј Анчевски со кој на 18 јуни се … Продолжи со читање Од лажен профил на Фејсбук најавен протест на Левица пред ДИК