Од ковид-19 ќе се лекува само во државните болници, според новиот закон

Што предвидуваат измените и дополнувањата на Законот за заштита од заразни болести за кои денеска ќе се … Продолжи со читање Од ковид-19 ќе се лекува само во државните болници, според новиот закон