Од денеска нема роаминг меѓу земјите од Западен Балкан

Од денеска се укинува роамингот меѓу Северна Македонија, Србија, Црна Гора, Албанија, Косово и Босна и Херцеговина. … Продолжи со читање Од денеска нема роаминг меѓу земјите од Западен Балкан