Од адвокат до обвинител во Републичкото обвинителство – кој е Љупчо Коцевски, кандидат за шеф на обвинителите

Сега предлогот на Советот со позитивно мислење за кандидатот оди до Владата, која потоа до Собранието предлага … Продолжи со читање Од адвокат до обвинител во Републичкото обвинителство – кој е Љупчо Коцевски, кандидат за шеф на обвинителите