Од 1 декември поевтина струја за дел од училиштата, комуналните претпријатија и компаниите од прехранбената индустрија

Генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски, на денешната прес-конференција порача дека ЕСМ во моментов прави пресметки … Продолжи со читање Од 1 декември поевтина струја за дел од училиштата, комуналните претпријатија и компаниите од прехранбената индустрија