Обвинителството ја повлече жалбата за куќен притвор

Од Обвинителството потврдија дека обвинетиот Мијалков во попладневните часови се јавил таму и притоа му е врачено … Продолжи со читање Обвинителството ја повлече жалбата за куќен притвор