Обвинителството бара затворска казна за Рашковски и да му се забрани да биде универзитетски професор

Јавниот обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, Ивана Трајчева, бара Рашковски … Продолжи со читање Обвинителството бара затворска казна за Рашковски и да му се забрани да биде универзитетски професор