ОБСЕ е спасена – Малта е новиот претседавач за 2024 година, објави Османи

Актуелниот претседавач со Организацијата им честита на Малта и на идниот претседавач, малтешкиот министер за надворешни работи … Продолжи со читање ОБСЕ е спасена – Малта е новиот претседавач за 2024 година, објави Османи