(ОБНОВЕНО) Ковачевски: Владата го одобри францускиот предлог, на 19 јули ќе биде првата меѓувладина конференција

Европа ќе биде во Скопје, а Република Северна Македонија во Брисел со полн капацитет, пристап кон фондови, … Продолжи со читање (ОБНОВЕНО) Ковачевски: Владата го одобри францускиот предлог, на 19 јули ќе биде првата меѓувладина конференција