Објавен оглас за директор на „Театар комедија“, министерката Стефоска разговараше со вработените по разрешувањето на Шаќири Марковиќ

Од Министерството за култура соопштија дека било договорено за време на траењето на огласот, што е 15 … Продолжи со читање Објавен оглас за директор на „Театар комедија“, министерката Стефоска разговараше со вработените по разрешувањето на Шаќири Марковиќ