Обилните врнежи изминатите денови го зголемија нивото на Вардар кај Јегуновце, во Скопје и во Демир Капија

Зголемувања на водостоите се измерени и на Брегалница кај Берово и кај Штип, на Бабуна кај Богомила и … Продолжи со читање Обилните врнежи изминатите денови го зголемија нивото на Вардар кај Јегуновце, во Скопје и во Демир Капија