О‘Брајан остар кон Курти: Ако не нè третира како партнер, дали ние можеме да го сметаме за партнер

На прашањето дали смета дека зад инцидентот во Бањска стои Белград, тој рече дека тогаш јасно било … Продолжи со читање О‘Брајан остар кон Курти: Ако не нè третира како партнер, дали ние можеме да го сметаме за партнер