„Њујорк тајмс“: Позитивниот тест на ковид-19 е сериозен удар за политичката иднина на Трамп

Според весникот, американскиот претседател треба да размисли за повлекување од кампањата и од изборите за уште еден … Продолжи со читање „Њујорк тајмс“: Позитивниот тест на ковид-19 е сериозен удар за политичката иднина на Трамп