Ново издание на 360°: Претседателски и парламентарни избори в година – одвоено или заедно – рокови и калкулации

Погледнете го новото издание на емисијата „360 степени“, емитувано на 7 април 2023 г. на ТВ Алсат, … Продолжи со читање Ново издание на 360°: Претседателски и парламентарни избори в година – одвоено или заедно – рокови и калкулации