Ново издание на 360°: По изјавата на амбасадорката Агелер дека САД се збунети од изборот на Ислам Абази

Погледнете го новото дебатно издание на емисијата „360 степени“ емитувано на 18 ноември 2022 г. на ТВ … Продолжи со читање Ново издание на 360°: По изјавата на амбасадорката Агелер дека САД се збунети од изборот на Ислам Абази