Новиот парламент ќе почне да заседава во нова сала, а пратениците ќе гласаат со кревање рака…

Собранието се подготвува за работа според протоколите за заштита од ковид-19, а спикерот Џафери изјави за „360 … Продолжи со читање Новиот парламент ќе почне да заседава во нова сала, а пратениците ќе гласаат со кревање рака…