Нови закани за поставени бомби во четири скопски училишта, во тек се антитерористички проверки

Информацијата за најновите, петти по ред закани за поставени бомби во скопски средни училишта ја потврдија од … Продолжи со читање Нови закани за поставени бомби во четири скопски училишта, во тек се антитерористички проверки