Нови 7 случаи на ковид-19 во Демир Хисар, еден вработен и шест пациенти од Психијатриската болница

Центарот за јавно здравје Битола за последното деноноќие регистрираше девет нови случаи на ковид-19 во регионот на … Продолжи со читање Нови 7 случаи на ковид-19 во Демир Хисар, еден вработен и шест пациенти од Психијатриската болница