Новата учебна година ќе биде онлајн, можност за физичка настава за учениците до трето одделение и малите паралелки

По препораките на Комисијата за заштита од заразни болести, Владата одлучи новата учебна година да започне онлајн, … Продолжи со читање Новата учебна година ќе биде онлајн, можност за физичка настава за учениците до трето одделение и малите паралелки