Новата година во Украина почна со напади, дрон со натпис „Среќна Нова година“ го погодил Киев

На дрон што синоќа го погодил Киев, наводно пишувало „Среќна Нова година“, објави Киев пост, пренесувајќи фотографии … Продолжи со читање Новата година во Украина почна со напади, дрон со натпис „Среќна Нова година“ го погодил Киев