Нова средба на мешовитата комисија: 5 личности за кои досега е постигнат договор со Бугарија

Анализа на „360 степени“: Што постигна во изминатите две години Заедничката македонско-бугарска комисија за историски и образовни … Продолжи со читање Нова средба на мешовитата комисија: 5 личности за кои досега е постигнат договор со Бугарија