Николовски: Каде бил Мијалков ако не ја напуштил државата, зошто нема претрес таму каде што престојувал?

Ако ексдиректорот на УБК, Сашо Мијалков, не ја напуштил државата, како што тврди Владата, тогаш логично прашање … Продолжи со читање Николовски: Каде бил Мијалков ако не ја напуштил државата, зошто нема претрес таму каде што престојувал?