Николоски: ВМРО-ДПМНЕ има план како да ја однесе земјава до преговорите за членство во ЕУ

Планот, вели пратеникот и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, се темели на три столба – национален, политички … Продолжи со читање Николоски: ВМРО-ДПМНЕ има план како да ја однесе земјава до преговорите за членство во ЕУ