Николоски: Владата ја одби помошта од ВМРО-ДПМНЕ да се набави гас по фиксна цена од 850 евра, а набавувала дупло поскап гас

Николоски истакна дека не познава ниту една друга опозициска партија која нуди помош за граѓаните, а владата … Продолжи со читање Николоски: Владата ја одби помошта од ВМРО-ДПМНЕ да се набави гас по фиксна цена од 850 евра, а набавувала дупло поскап гас