Никој не ги намалува платите на вработените, уверува премиерот и порача институциите да воспостават систем за работа од дома со ротации

Исто така, посочи дека е потребно да се дејствува и во усогласување на платите затоа што постојат … Продолжи со читање Никој не ги намалува платите на вработените, уверува премиерот и порача институциите да воспостават систем за работа од дома со ротации