Нема кандидати за градоначалник на Маврово-Ростуше, ДИК ги откажа изборите

Единствениот пријавен, Медат Куртовски од СДСМ, ја повлече кандидатурата обвинувајќи ја ВМРО-ДПМНЕ за неодговорност, поради тоа што … Продолжи со читање Нема кандидати за градоначалник на Маврово-Ростуше, ДИК ги откажа изборите