Нема да дозволиме уставна криза, ВМРО-ДПМНЕ слободно нека поднесува кривични пријави, вели координаторот на СДСМ

Вчера ВМРО-ДПМНЕ оцени дека испраќањето на две имиња, а не три во ситуација кога не е завршена … Продолжи со читање Нема да дозволиме уставна криза, ВМРО-ДПМНЕ слободно нека поднесува кривични пријави, вели координаторот на СДСМ