Нема автентично толкување на членот 11 – за пратениците тој не ни постои

„Барањето за автентично толкување на членот 11 од Законот за помилување не е оправдано затоа што Законодавно-правната … Продолжи со читање Нема автентично толкување на членот 11 – за пратениците тој не ни постои